Dom > o nama

Zhelf Manufacturing Co. Ltd (Zhelf) jedan je od profesionalnih radnji koji odgovara proizvođača prikazuje radnju. Sa preko deset godina dugo iskustvo rada sa vodećim međunarodnih brendova globalno, posveжujemo sebe da ponudi kompletna rešenje za nam customersand #39; Treba i da razvije nove proizvode, upoznati na izazovan maloprodajna tržišta
Akrilne prikaza, prikazati brojači prikazati rekove, prikazivanje revije, Prikazivanje tabele andamp; ogledala, gondola police andamp; polica pribor, prikazivanje kuke i kupovinu Trolej andamp; kolica i sl.
Skladištenje svih ovih prikaza proizvoda može da se koristi u garderobu/garment, cipele shop skladišta, prodavnice kioska, neke vrste maloprodajnom, Butik skladišta, supermarketa i sl.
SGS, ISO9000, a takođe može da prihvati 3 partije inspekciju
Automatsko sečenje, CNC ruter, Turrent udarac mašina, Laser secenje, Auto ivice bander, tubu i list savijanje mašina, mašina za bušenje multi-osi, Mig i Tig Veld, spot aparati za zavarivanje, ograda Veld mašina, itd.
95% proizvoda će biti izvezen u svetu, posebno Australija, UK, U.S., Francuska. I svakog klijenta davala visoko ocenjen na naših proizvoda i usluga, a takođe voleo bih da ponovim redosled kod nas.
Naši proizvodi su 100% napravili za kupca, tako da svaki nalog će biti proizvedena kada svaki detalj potvrde sa klijentima. Nakon isporuke, takođe prati robu za klijente i dobiti brzu povratnu informaciju od njih koje se odnose na njihove proizvode.