Dom > Izložba > Sadržaj

Kako da instalirate odecu policu

Jan 17, 2017

1. instalacije ugao: ugao može da se instalira na vrhu krova ili balkona metope, ugao gornje 50-70 cm udaljenost aktivnost, mora da bude usred aktivnosti na krovu u trougao (45 stepeni ugao) i ugradnju talas poziciju za održavanje iste vertikalna linija neba, crteži.

4, žica za povezivanje: skup fen za kosu postoje dve žice, izvadio je koren, prvo do kraja prvog skretanja na žicu kroz ugao uležištenje čelična žica prorez, i onda kroz aktivnosti na kraj kapa točak uležištenje čelična žica konektor (nalazi se na vrhu gornji), a i onda kroz osnovno kraj prorez na gornje uležištenje čelična žica za žice pod pravim uglom na zemlju , i zatim od žice, postavljen je u poklopac, kartice gornje pokriće. Sa druge strane čelična žica je kroz ugao uležištenje čelične žice konektor novu rupu, a onda kroz aktivnosti drugu aktivnost točkovi koji nose čelična žica slot (isto ispod), čelik žica stoji pod pravim uglom na zemlju, a zatim od žice postavljeno je u poklopac, kartica gornje pokriće. Drugi metod instalacije žice je isti.

2. avio veza: u svakoj kraj glave sa telegrafom, nose Lobom, čvor u Lobom; Onda povuci Lobom da odoli vrha do sada, iz ugla čelične žice u ovom trenutku, samo kao blizanac mikrofon, jedan kraj na kartu pri ruci; Opusti se u ruci je čelična žica, kap kap, izvlačenje štap kroz sa Lobom, a zatim zategnem fiksno na Lobom rupe, zajebi tucanje; Zadnji plug na kraj svake vesanje rod instalacije.