Dom > Novosti > Sadržaj

Акрилни приказ доброг квалитета

Jul 01, 2017

Акрилни приказ Ручно или полу-механичко брушење главног појаса или брусног папирја, употреба абразивног појаса или брушења брусних материјала, услед релативно меког, доброг типа пасте, површина за контактирање површине акрилног диска је већа, мање топлине, топлота је добра, не само Висока ефикасност производње, квалитет брушења је добар и погодан за брушење сложених површинских површина. Грубо брушење када се користи абразивна величина зрна, Акрилна Дисплаи фино брушење када се користи мала честица абразива. Акрилни дисплеј Напомена: хлађење се мора обавити током брушења, обично са водом као расхладном средством.

Када је акрилни оквир за екран ручно полиран, треба га причврстити на полираној површини са притиском од 5 до 10 Н са фином вуном или обложеном памучном куглом са полираним воском и равномерно линеарно дуж дужине процеса на Брзина од 100 до 120 р / мин, акрилни дисплеј Обично 1 ~ 2мм у секунди напред. Будите пажљиви да се не превише фокусирате на делу полирања, како бисте избегли стварање прегријавања локалног трења и депресије обраде. Такође, имајте на уму да полирна површина полираног воска не сме бити сува, треба обратити пажњу на подмазивање подмазивања.

Полирање воска за акрилно полирање, Акрилик Прикажи полирање процес да постане један од кључних процеса материјала. Полирани восак има предности високе брзине полирања, високе завршне обраде и дугог вијека трајања и може промијенити квалитет полирања и радно окружење. На пример, полирање акрилног дисплеја са воском за полирање ријетких вода, минут да се заврши радно оптерећење, као што је коришћење воска за полирање жељезних оксида, траје 30 до 60 минута. Рак полирање воска због своје јединствене хемијске и механичке улоге начела ефикасности полирања, Акрилик Дисплаи као акрилни оквир за израду полирања процесних материјала од избора.

Највећа разлика између полирања и брушења је то што полирање не мења димензионалну тачност радног предмета, већ само уклања фине линије и мрље из акрилног екрана, Акрилни екран побољшава површину, смањује мраз док не добије зрно Сјај, Акрилни екран Додајте полирани восак између машинских површина.

Функције акрилне опреме

1, висок степен прозирности: плексиглас је најекстремнији полимер прозирни материјал, брзина преноса светлости је 92% већа од прозирности стакла.

2, висока механичка чврстоћа: релативна молекулска маса плексигласа од око 200 милиона, је дугачак ланац полимерних једињења, а формирање молекуларног ланца је веома мекан, акрилни екран, тако да је чврстоћа од плексигласа релативно висока, анти-затезна и отпорна на ударце 7-18 пута већи од обичних стакла.

3, мала тежина: густина плексигласа од 1,18 кг / дм3, исте величине материјала, његова тежина је само пола обичних стакла, метални алуминијум (лаган метал) 43%.

4, једноставна обрада: плексиглас не може користити само резање струготине, бушење бушилице и може користити ацетон, хлороформ и друго везивање у различитим облицима опреме, акрилним екраном, али и са обликовањем удара, ињектирањем, екструзијом и другим методама пластичног калупа Обрађени су у велики кокпит кабинета за ваздухоплове, мала за протезе и зубну негу и друге производе.