Dom > Novosti > Sadržaj

Акрилни приказ доброг квалитета

Jul 11, 2017

Ручно или полу-механичко брушење главног појаса или брусног папирја, Акрил Приказати употребу абразивног појаса или брушења брусних материјала, услед релативно меког, акрилног изгледа добар тип пасте, површина за брушење је већа, мање топлоте, топлота је добра, не само Висока ефикасност производње, квалитет акрилног дисплеја Брзо брушење је добро, акрилни екран и погодан за брушење сложених површинских површина. Грубо брушење када је употреба великих зрна величине абразивна, фино брушење када се користи мала честица абразива. Имајте на уму да се хлађење мора обавити приликом брушења, акрилним дисплејем обично са водом као расхладном средством.

Када је акрилни оквир за екран ручно полиран, Акрилни екран треба да буде причвршћен на полирану површину под притиском од 5 до 10 Н са фином вуном или обложеном памучном куглом са полираним воском и равномерно линеарно дуж дужине процеса Брзином од 100 до 120 р / мин, обично 1 ~ 2мм у секунди напред. Будите пажљиви да се не превише фокусирате на делу полирања, како бисте избегли стварање прегријавања локалног трења и депресије обраде. Такође, имајте на уму да полирна површина полираног воска не сме бити сува, треба обратити пажњу на подмазивање подмазивања.

Полирање воска за акрилно полирање, поступак полирања да постане један од кључних процесних материјала. Полирани восак има предности високе брзине полирања, акрилне боје високе висине и дугог вијека трајања и може промијенити квалитет полирања и радно окружење. На пример, полирање акрилног дисплеја са воском за полирање ријетких вода, минут да се заврши радно оптерећење, као што је коришћење воска за полирање жељезних оксида, траје 30 до 60 минута. Рак полирање воска због своје јединствене хемијске и механичке улоге принципа полирања ефикасности, као што је акрилни оквир за избор полирања процесних материјала од избора.

Највећа разлика између полирања и брушења је у томе што полирање не мења димензионалну тачност радног комада, већ само уклања фине линије и мрље из акрилног оквирја за приказ, побољшава површину, смањује мраз док не добије сјајни сјај, Додајте полирани восак између машинских површина.

Акрилни производи имају одличне перформансе, у тржном центру можемо видјети разне лепе козметичке шалтере, мобилну изложбу и ставити све врсте грицкалица, кутије за храну итд., Акрилик Дисплаи ћете наћи акрилну фигуу У главним тржним центрима Или продавнице, видимо да акрилни производи играју велику улогу, нарочито у козметичком пулту, акрилни реквизити су неопходни. Акрилни екран Дакле, шта је то посебно и повољно?

1, висок степен прозирности: плексиглас је најекстремнији полимер прозирни материјал, брзина преноса светлости је 92% већа од прозирности стакла.

2, висока механичка чврстоћа: релативна молекулска маса плексигласа од око 200 милиона, акрилна дисплеја је дугачак ланац полимерних спојева, акрилни дисплеј и формирање молекуларног ланца је веома мекан, тако да је јачина плексигласа релативно висока, анти-затезна и Отпорност на ударце 7-18 пута већа од обичних стакла.

3, мала тежина: густина плексигласа од 1,18 кг / дм3, Акрилна Приказ исте величине материјала, његова тежина је само пола обичног стакла, метални алуминијум (лаган метал) 43%.

4, једноставна обрада: плексиглас не може користити само резање струготине, бушење бушилице и може користити ацетон, хлороформ и друго везивање у различитим облицима опреме, акрилним екраном, али и са обликовањем удара, ињектирањем, екструзијом и другим методама пластичног калупа Обрађени су у велики кокпит кабинета за ваздухоплове, мала за протезе и зубну негу и друге производе.