Dom > Novosti > Sadržaj

Процес производње акрилних екрана

Jun 05, 2017

Акрил се скоро увек појављује у сваком аспекту живота и може производити скоро сваки производ у животу. У процесу производње акрилних фолија, Акрилик Дисплаи може бити сито штампа, ласерско гравирање, полирање пламена, штампање плоче, термички савитљиви блистер и слично, те карактеристике кроз традиционално традиционално индустријско бризгање је врло тешко постићи. Због тога што је жилавост плоче и степен отпорности на киселину у поређењу са плочом издржљивости и тржиштем новог кућног ламината, акрилни екран у контрасту је врло лако разбити и пуцати, као што је ударац и ефекат савијања на хладноћу. Због тога би требали бити упознати са својим карактеристикама атрибута како би га лакше користили. Акрилни штанд за разноврсне производе доноси одличну вредност приказа, што је све више предузећа у различитим областима примене. У животу је свуда где се налази акрилни оквир за приказивање, али њено подручје примене укључује екран козметике, екран за накит, акрилни дисплеј дисплеја за дигитални производ, екран слушалице, екран високе класе вина, екран високог екрана и тако даље . Дакле, акрилна рамка за приказивање у одабиру принципа које треба запамтити?


Најважнија ствар је избор материјала, само изаберите право, да размотрите следећи избор. На садашњем тржишту, производња дисперзивних материјала углавном укључује акрилну плочу, еколошки прихватљиво дрво, посебну Фире Боард, Цристал боард и тако даље. И упоредити их, акрилни екран ће се наћи у овим материјалима који се широко користе у акрилној плочи, еколошки прихватљивом дрвету.


2. Интегрирати визуелни систем корпоративне културе. Избор и Визија система предузећа уједињују боју, узрокује да акрилни оквир приказа буде у стању ефикасно сједињавати облик пословне културе, интегрира систем Висион система.


3. Структура оквир дисплеја, у складу са потребама купаца за обликовање облика за селекцију. Да би боље схватили избор у складу са дизајном плоче, Ацрилиц Дисплаи може ефикасно да сачува плочу, како би се избјегао безукусан отпад, без обзира да ли је за околину или за госте одговорно корпоративно понашање.

Да бисте могли даље купити производе високог квалитета, првенствено можете додирнути акрилни оквир за приказ, можете користити овај смисао да одредите квалитет прелиминарне ситуације. Добра акрилна површина површине рама глатког круга, осећај се добро и неће имати појаве отисака прстију.

Друго, у куповини је потреба да се обратите пажња на транспарентност акрилног дисплеја, јер ће многе мале фабрике у циљу максимизирања профита у одабиру материјала користити рециклиране материјале, овакав материјал за рециклажу направљен од плоче ће бити плесан , Феномен жутања од изгледа врло је лако видјети, а текстура је врло оштра, добар акрил је јака јачина свјетлости, Акрилна Дисплаи употреба сировина мора такођер бити еколошки прихватљива сировина без загађења. За производ је углавном из изгледа да се разликују.

На крају, морају се узети у обзир стабилност и капацитет акрилног дисплеја, добар акрилни дисплеј ће бити у стандардном опсегу произвољног постављања предмета неће се појавити као изобличени проблем изобличења, а истовремено и оквир екрана који користи униформу плоче, а дебљина је конзистентна Учествују у стандардном поређењу поређења дебљине акрилни оквир. И добар акрилни оквир боје дисплеја је такође врло јединствен, интегритет је врло добар!