Dom > Novosti > Sadržaj

Процес производње акрилних екрана

Jun 05, 2017

Акрил се скоро увек појављује у сваком аспекту живота и може производити скоро сваки производ у животу. У процесу производње акрилне фолије за приказивање, Акрилни приказ материјала може бити сито штампа, ласерско гравирање, полирање пламена, штампа плоча, термички савитљиви блистер и слично, те карактеристике кроз традиционално традиционално индустријско бризгање је врло тешко постићи. Због тога што је жилавост плоче и степен отпорности на киселину у поређењу са плочом издржљивости и тржиштем новог ламината за кућне љубимце, акрилни екран у контрасту је врло лако разбити и пуцати, као што је ефекат ударања и хладног савијања. Због тога би требали бити упознати са својим карактеристикама атрибута како би га лакше користили. Акрилни штанд за различите производе доноси одличну вредност приказа, што је све више предузећа у различитим областима примене. У животу је свуда где се налази акрилни оквир приказа, али њено подручје примјене укључује екран козметике, екран за накит, акрилни дисплеј дисплеја за дигитални производ, екран за слушалице, екран за врхунски приказ вина, висококвалитетни сат и други . Дакле, акрилна рамка за приказивање у одабиру принципа које треба запамтити?


Најважнија ствар је избор материјала, само изаберите право, да размотрите следећи избор. На садашњем тржишту, производња дисперзивних материјала углавном укључује акрилну плочу, еколошки прихватљиво дрво, посебну Фире Боард, Цристал боард и тако даље. И упоредите их, Акрилик Дисплаи ће се наћи у овим материјалима који се широко користе у акрилној плочи, еколошки прихватљивом дрвету.


2. Интегрирати визуелни систем корпоративне културе. Избор и Визија система предузећа уједињују боју, узрокује да се акрилни оквир приказа може ефикасно сјединити облик културе предузећа, интегрира систем Висион.


3. Структура оквир дисплеја, у складу са потребама купаца за дизајнирање облика за селекцију. Да би боље схватили избор у складу са дизајном плоче, Акрилни Дисплаи може ефикасно да сачува плочу, како би се избјегао безакупан отпад, било да је за околину или за госте одговорно корпоративно понашање.

Да бисте могли даље купити производе високог квалитета, првенствено можете додирнути акрилни оквир за приказ, можете користити овај смисао да одредите квалитет прелиминарне ситуације. Добра акрилна површина површине рама глатког круга, осећа се добро и неће имати феномен прскања отисака прстију.

Друго, при куповини је потребно обратити пажњу на транспарентност акрилног дисплеја, јер ће многе мале фабрике у циљу максимизирања профита у одабиру материјала користити рециклиране материјале, овакав материјал за рециклажу направљен од плоче ће бити плесан , феномен жутања од изгледа врло је лако видјети, а текстура је врло оштра, добар акрил је јака јачина свјетлости, Акрилна Дисплаи употреба сировина мора такођер бити еколошки прихватљива сировина без загађења. Производ је углавном из изгледа како би се разликовао.

На крају, морају се узети у обзир стабилност и капацитет акрилног дисплеја, добар акрилни дисплеј ће бити у стандардном опсегу произвољног постављања предмета неће се појавити као изобличени проблем изобличења, а истовремено и оквир екрана који користи униформност плоче и дебљину конзистентних учествују у стандардном поређењу поређења дебљине акрилни оквир. И добар акрилни оквир боје дисплеја је такође врло јединствен, интегритет је врло добар!