Dom > Novosti > Sadržaj

Акрилни визуелни ефекти су веома атрактивни

Акрилни екран са персонализованим прилагођеним, богатим бојама, кристалним прозирним и нежним и беспрекорним материјалом може да игра веома добар визуелни ефекат. То је визуелни ефекат који је веома атрактиван, можете да учините наш промотивни приказ гладак, транспарентнији и шарен уз добар приказ акрилни екран робе, али и добар бренд.
Приказни штанд са јединственим изгледом и логотип бренда је такође добра култура брендова за оглашавање, проширује видљивост. Може учинити људе врло добре да разликују сопствени бренд, Акрилик Дисплаи ово је веома важно за маркетинг. Само јасно препознавање бренда Акрилик Дисплаи, како би имали већу лојалност и љепота корисника.
Које су категорије акрилних дисплеја:
1, сталци за акрилне козметике, продавнице козметике, тржни центри за приказ и приказивање козметике;
2, стојка за акрилне накит, продавница накита акрилне боје, златна продавница за приказ и приказ накита;
3, постоље за приказ акрилних сатова, продавнице сатова, тржни центри за приказ и приказ сатова;
4, акрилна постоља за мобилни телефон, продавница мобилних телефона за приказ и приказивање мобилног телефона;
5, акрилни алкохол и дувански штанд за постављање и продају цигарета пића.
Горњи приказни штанд је само неколико врста акрилног постоља, наравно, врста акрилне постоље за приказ је далеко више од тога, колико врста производа са бројем одговарајућих акрилних оквирја за приказ како би могли даље купити на квалитет производа за приказивање, Пре свега, можете додиривати акрилни екран кроз осећај, можете користити овај смисао да бисте утврдили квалитет почетне ситуације. Добра акрилна површина екрана заобљена округла и глатка, осећај добро и неће имати појаве отисака прстију.
Друго, у куповини је потреба да се обратите пажња на акрилни дисплеј прозирне, јер ће многе мале фабрике у циљу максимизирања добити у селекцији користити рециклиране материјале, овај рециклирани материјал ће бити направљен од плитког, жутог феномена од изгледа је лако видјети, а текстура је такође врло крхка, добар акрил је веома јак пренос свјетлости, кориштење сировина мора такођер бити еколошки прихватљиво сировине без загађивања. За производ у смислу углавном од изгледа да би се разликовао.
На крају, морају се узети у обзир стабилност и тежина акрилног дисплеја, добар акрилни екран за постављање ће бити постављен у стандардном опсегу произвољних предмета неће се појавити проблем дисторзијског маркирања, док се екран стоји по јединствености плоче и дебљине су конзистентни, могу учествовати у стандардној дебљини акрилног дисплеја за упоређивање. Добра боја акрилне боје је такође уједначена, цела је врло добра!