Dom > Novosti > Sadržaj

Акрилни приказ каква врста предности

May 10, 2017

Са акрилним дисплејом све више и више људи омиљен је акрилни дисплеј, а сада је акрилна радна површина екрана више, различите врсте производа су различите, као што су изложба козметике, изложба накита, изложба наочара, електронска изложба, изложба духана и алкохола итд. Каква је предност Акрилне изложбе?
1, главни материјал акрилног дисплеја је акрил, у дизајну можемо уградити културу изложбе, тако да употреба процеса не само да има добар ефект, а акрилни дисплеј се лако чисти, а такође и побољшава укупну Слика предузећа, од У улогу публицитета.
2, због акрилне естетике екрана, акрилног дисплеја и може бити добар производ за побољшање квалитета. Разумна употреба акрилног дисплеја не само да покаже изглед карактеристика производа, већ и одражава одличан квалитет производа, тако да корисницима не воле визуелни ефекти, чиме се побољшава квалитет производа и промовише продаја производа.
3, иако акрил има провидну провидност, али његова тежина је само пола обичног стакла, приликом руковања или кретања веома је згодно.
4, кроз професионални дизајн акрилног дисплеја може бити у складу са конотацијом корпоративне културе, ефикаснијим приказом слике бренда производа. Акрилни приказ Како се изложба заснива на дизајну производа, можете боље да истакнете карактеристике и карактеристике производа. Осим тога, можете такође направити класификовани приказ производа, тако да потрошачи могу прегледати процес на први поглед, једноставан за куповину.
Производи акрила (плексигласа) као новог рекламног носача слика, због високе транспарентности, пластичности, дајући јединствени визуелни сензорни ефекат, широко се користи у промоцијама терминала, поклона, поклона и тако даље. Схензхен дани музички дисплеј испоручује Цо, Лтд са својом опремом за плес и искуством дизајна и обраде, производњом стаклених производа који се користе на дисплеју производа, рекламним дисплејем,
Акрилни приказ производног процеса:
Метода пасте:
Прво, акрилни постоље за пресвлачење се пресеца у одређени облик, залијепите на направљеној авиону. Било да се ради о резању или пасте, постоје већи технички захтеви. Ово је први.
Вруће пресовање:
Друга треба прво да се дизајнира према дизајну вруће штампе, вишенаменског дрвета, уљног и пластичног калупа, а затим лијевано олово, гипсани материјал за иин и јанг плесни. После загревања акрилне плоче, на калупу се врео. Како производ зависи од величине калупа је добар или лош, добар калуп пресован од готовости производа, глатких кривина, тродимензионалног осећаја карактеристика ефекта рељефа.
Хот симмер:
Трећа врста акрилног дисплеја која се загрева, директно у руци брзо се гнезди, гнетење калупа. Ова метода захтијева искуство стопала, акција старог мајстора да се заврши. Од машине за калуповање, направљен ручно, производ је релативно једноставан и груб, а више за приказ украса на производњи полица.
Мозаик метода:
Последњи је заснован на дизајну, употреба машине за ласерско резање ће бити различите боје плочастог акрилног екрана који се урезује у потребну геометрију, у подним мозаичним шавовима. Овај метод је лак за транспорт, купци се могу сами монтирати.