Dom > Novosti > Sadržaj

Структурни дизајн колица

Сада без обзира на то што су супер-супермаркети у роби супермаркета заслепљени, то је окружење променило људске навике потрошње, Цартс све док су супермаркети у супермаркету када је основни пакет изузетно мали, а пластичне кесе носи не само Тиред И такође повуче руку, тако да ће све више људи користити корпу за куповину у слободно вријеме.

Из структурног дизајна кошаркаша за забаву за забаву, вози велики ауто + ауто са малом торбом + краватом + мали точак.

Торба за колица је израђена од водонепропусне 600Д Оксфорд тканине, која садржи ПВЦ премаз, не само водонепропусну, већ и може се користити вишеструко чишћење. Куповина тела са малом торбом, Корпе лако стављају мале ствари или разбацане кованице!

Дизајн штапа, погоднији за колица или споменути ствари. Мали токови нису само светло, не додирују тло, али што је још важније, наш терет је значајно смањен, може се слободно гурати на тлу.

Због једноставног дизајна ручног прстена, Цартс је донео велику услугу људи. Поред тога, врло је једноставно инсталирати, могу се урадити четири корака.

1: преклопите једноставну амбалажу

2: Проширите оквир за склапање и торбе за куповину

3: налази се у пластичној заштитној копчи за осовину купећег кола, обе стране кола су присиљене у осовину точка, точак може лако клизити!

4: конфигурација Оксфорд тканине или ПЕ плаид торбе на рам, торбица тела са Велцро, разумно фиксиран у ручном оквиру на линији!

Многи потрошачи купују кола за одмор за старије куће код куће, тако да могу уштедјети доста физичког током куповине, смањити терет куповине, али и да избјегну продужену тежину узроковану напетошћу мишића.

Фолдинг схоппинг цартс усед ин десигн оф вери модерн фасхион сенсе, вхен иоу го схоппинг, ис вери цонвениент то усе, бут мани цонсумерс бецаусе оф тхис продуцт наме ис цаллед фолдинг схоппинг царт тхат итс роле ис лимитед то схоппинг он а ваи, бут ин Чињеница, улога колица за куповину је јако пуно.

Бесплатна колица за куповину не само да шетају у супермаркету, да учествују у активностима на отвореном простору, већ смо и добар избор. Као што је излазак на риболов. Колица Помислите на то као мали колица на аутомобилу, не морате бринути о свом положају, јер је функција преклапања играна изван одличне меморије. Излетни риболов, уз то, имате рибљу врећу, рибарску столицу. Држач ручице се такође може користити као мали носач.

У страним земљама, Кошнице које вуче све врсте куповине у куповину постала су мода, ау домаћим малим корпи за куповину све више и више поштују сви. Пошто елегантна и лепа колица за куповину нису ослобађање руку раменима, возачи, већ и вас чине на челу моде, људи који су забринути за центар. Пењање у корпу за куповину такође вам омогућава да се ослободите степеништа напорним радом.