Dom > Novosti > Sadržaj

Одећа Рацк Адвантаге

Савремени начин живота, чинећи све више и више популарне сушаре, Одећа Рацк иако су типови сушара су веома велики, али ефикасност бренда. Интернетске гарнитуре за одјећу се могу видјети свугде десет брендова, Одећа Рацк, али за бренд вјешалице, тешко је упоредити, након свега, ракије од развоја заштитника марке више предности.

1. Индустрија одјеће за одјећу може изградити сопствене продавнице, Одећа Рацк, али индустрија вјешалица најмање десет година неће имати скоро никакву продавницу. Сушилице су у суштини неколико стотина долара, хиљаду јуана, две хиљаде долара су нормалне, али је то обавезно? Огртач неколико центи, скупа неколико долара, одећа Рацк из које је лако видети разлику између два профита. Ако направите продавницу одјеће, Одећа Рацк месечни профит можда неће бити довољна за изнајмљивање, комуналне услуге.

2. Разлози за концепт потрошње. Сушилице се могу користити као нека врста намјештаја, са становишта куповине потрошача, све док њихова омиљена или снажна, висококвалитетна одећа не буде важна, а савремена врхунска декорација сигурно ће користити висококвалитетне брендове . Међутим, за вешање већина људи неће бити за малу привјеску за трошење енергије, неки потрошачи мисле да се сталци могу користити на линији, Одећа Рацк нема потребе за куповином превише добра, нема потребе за куповином марке, овај Концепт заузео Више од 70% потрошачког тржишта.

3. Са становишта попуњавања, Одећа Рацк бренд рацкс ако постоји проблем, можете поправити, у суштини носите трошкове одржавања. Ипак, бренд није исти вешалица, ако проблеми са вјешалицом, то није поправка и у основи је директна замјена. Није тешко видјети одавде, Рацк сушаре за сушење и хангаре другачије, тако да неке од разлика у попратном тржишту.

Вешалица у нашој земљи има дугу историју, може се пратити до династије Зхоу, Рукавице за одјећу, али онда је обујмица нека врста намештаја, одећа Рацк од волумена и тежине модерних вешалица неколико пута или чак неколико пута. То јест да је древна вјешалица и савремена вјешалица другачија, одећа Рацк древни вјешалица је више историјски. У принципу, хангар је културна и културна атмосфера.

Кинезијски проналазак хангер је одраз напретка живота, одећа Рацк за постављање одеће придаје велику важност посебно са полицама за вјешање за вјешање које треба поставити. Кинески развој обујмица прошао је кроз неколико веома важних историјских фаза, Рукава за одјећу са полицијског џојства Зхоу, пролеће и јесен дрвета, дрвене столице за династију Сонг Династије, династије Минг династије за резбарење џингстом до династије Кинг према полицама, Доживјела дугу еволуцију, Настави даље.