Dom > Novosti > Sadržaj

Развој индустрије ракије одјеће

1. Исте спецификације Хангер 10 за групу, оба краја са густим гуменим прстеном да остану фиксне, може бити складиштење одјеће. Ако нема превише простора, Одећа Рацк можете користити фиксни сет вјешалица за подупирање велике одеће, потребно је да користите вријеме за преузимање једне обујмице.

2. На углу балкона можете прерађивати нокат, објесити ручку за одјећу, а затим објесити остале вешалице на првом држачу. И тако даље, могу да виси вишеслојни, да би добили више носача.

3. Нађите велику квадратну картонску кутију, дијагонални положај причвршћену на папир, картон у два троугла. Нађите два комада картона преклопљена у три призматичне облике, одећа Рацк или пронађите две бочице минералне воде, причвршћене средином троугла. Затим поставите обујмицу у три призме или бочицу минералне воде. Ове продавнице су уредне и морају се користити када су добре.

Сушилице су један од најзначајнијих производа у Кини, Одећа Рацк који су коришћени у давним временима. Од 1995. године, китајска копна из Тајвана почела је да уводи производе од нерђајућег челика од нерђајућег челика, који означавају почетак развоја кинеске модерне индустрије сушара.

Тренутно су сушари постали производи за домаћинство, Рукавац за одјећу подељен на ручно покривену, електричну, спољашњу (плутајућу), четири врсте подних типова. У посљедњих неколико година, производи за сушење рамова прошли су промјене које се тресу земљом, а сушаре су више не само орнамент, Одећа Рацк, већ и функционални производ. Тренутно, "функцију" сушара за расхладне предмете генерално препознају потрошачи, формира "индустрију балконских кућних апарата".

Електрични сушари су ухватили концепт потрошње људи у бренд, висококвалитетне, једноставне развојне могућности, бежични даљински управљач који се састоји од производа, интегрисано осветљење одело Рацк, брзо сушење, интелигентно сушење, лагана стерилизација, Блуетоотх музика, пречишћавање ваздуха и друге функције у један, како би задовољио персонализоване потребе потрошача, постаће тренд развоја у будућности

Подне полице покривају малу површину, лако се крећу и преклапају, цена није висока, Одећа Рацк и обично са другим врстама колекције за сушење.

Производња и употреба сушара су концентрисани у Азији, Рацк за одјећу гдје многе земље у Африци не могу приуштити сушаре, док већина развијених земаља у Европи користи сушаре. Као водич за цео азијски регион, Кина има огромно тржиште за развој барске одјеће.

Са брзим развојем кинеског тржишта некретнина, накит од кућне декорације стално се надограђује. Сушилни регал је типичан представник. Кинеска комерцијална стамбена продаја више од 10 милиона комплета сваке године, поред кућних трансакција у кућама, такође има скоро десетине хиљада комплета, ракија за сушење ракета одеће су будућност сваке породице која мора бити конфигурисана.

После вишегодишњег развоја, кинеска индустријска индустрија за сушење створила је одређену скалу, бржи развој. Индустрија има одређене капацитете произвођача више од 150, производња одеће Рацк прикупљена углавном у Гуангдонг, Јианг-ху-Зхејианг, Схандонг, Хенан и неколико регија.

Кина има вредност продаје од 8 милијарди јуана, од чега домаћа тржишна скала од око 5 милијарди јуана. Статистике Удружења за кинеске рукавце показују да се садашња преваленција кинеских сушара за око 40%, Одећа Рацкова будућег развоја великог простора, очекује до 2020. величина домаћег тржишта ће достићи 30 милијарди јуана.

Тренутно су предузећа за производњу сушара у Кини подељена на три ецхелона. Први ецхелон је добра жена, без обзира на бренд, технологија, произвођачи канала називају се тржишним лидером; други ешалон обухвата проветравање, Наде, девет овчара, оријентални, љубавни фине, одећа и тако даље, ова предузећа одмах након тога, бити прва предузећа ЕЦХЕЛОН као развојни циљ; трећи ецхелон за тржиште великог броја малих и средњих предузећа, Одећа Рацк таквих предузећа из конкурентности, уста, технологије, скале и других аспеката предузећа и прва два ецхелона великог размака.