Dom > Novosti > Sadržaj

Процес одлагања одеће од галванизације

Многи људи веома воле да користе обујмице за облагање одеће Рацк, а затим уводимо мере предострожности када је обујмица:

Пре свега, у процесу галванизације одеће Рацк, квалитет воде је веома важан, најбоље је направити чисту воду, квалитет је најбољи. Друго, пре облоге за вјешање на плашту, уклонити нечистоћу за вјешање премаза, ако се рукује лоше, вјешалица за шљунку након галванизације, површина одјеће није глатка, имаће ситне честице, на тај начин утјецати на естетику. Треће, процес Вензхоу плочастог лака за обешање плочица Генерално не може користити концентровану азотну киселину, утицати на степен везивања превлаке, али такође и на најмању могућу меру задржавање ваздуха у времену, да се површина за вешање не постави на дугачак ваздух Временски контакт, овај се склони оксидацији.

У домаћим многим регалима сушара брендова, Одећа Рацк како одабрати погодну за ваш бренд да се придружи? Веома је важно за дилере. Сушилице су постављене испод три тачке за референцу:

Један, произвођачи сушара за производњу одеће Рацк капацитета како? Погледајте да ли је сертификација стандарда система квалитета, да би се испитала да ли је то стварно урадила стандардима система квалитета за производњу, да би пронашли могућности за комуникацију са компанијом Цлотхинг Рацк ундерстандинг, може схватити ниво управљања компаније на тржишту. Посетите производну радионицу, погледајте скалу производних линија, да ли је боље од других брендова за одјећу? Да ли је производ радње уређен уредно? Како је ниво управљања магацином? Ови фактори су све што желите да знате пре него што се придружите марки одјеће за одјећу.

Друго, како разумјети оперативни капацитет бренда одјеће за одјећу? Рад бренда би требао имати здраве механизме, било да ли портпарол, било у ЦЦТВ-у има рекламе, спремни материјал за оглашавање је попуњен, у државним празницима (на примјер, Новогодишњи дан, Пролећни фестивал, 51, 11), нема Јединствене промотивне активности планирања на нивоу цијеле земље? Ово може одражавати рад бренда је савршен и зрео.

Треће, идентификација цертификата цертификата за брендове за сушење бренда аутентичност. Званична веб страница бренда Цлотхес Хангер Бранд има многе награде, као што су: "Кина бренд", "најпопуларнији бренд", "Сертификат за управљање квалитетом" и тако даље. Али аутентичност ових награда за цертификате, за франшизе, је да јасно разуме, то је повезано са проблемом пословног интегритета. Такође може претраживати у Баиду "регалима Топ Тен брендова", погледати рангиране брендове, могу схватити и то да су ти брендови брендова, јер франшизери такође играју референтну вриједност.

Ако желите да намочите веш за одјећу, врло је једноставно, у ствари, уопште, све док балон у 84 воденим растворима може бити више од пола сата, то је у основи сваки који може лако да уради или може да користи 84 да покуша, али Концентрација ће бити већа. Поред тога, ако је вешалица сву металу, може се ставити на ватру за печење или испирање у лонцу такође може играти улогу дезинфекције, или се може директно ставити на сунце и дуго времена има и добар ефекат дезинфекције .