Dom > Novosti > Sadržaj

Технички садржај одеће Рацк

Jul 11, 2017

Подизање гардеробе за одећу је сада више од једноставне гардеробе за сушење веша, одеће за одећу и више људи за украшавање нашег балкона, украшавање наше нове куће, због техничког садржаја није висока, грана индустрије није висока, последњих година , Одећа Рацк сви брендови за сушење ракија Као што је гљива, Рацк за одјећу нам омогућује куповину сушара и на крају проведе неко вријеме.

1 избор унутар одличног квалитета бренда одјеће за одјећу. Одећа Рацк Ханд, комбинезони, жица, ова три су фокус, рука је кључ. У ствари, суво штапић за одјећу је скоро ни лош. Садашњи квалитет најбољег руке, др, супер издржљив, модел 堪称.

Инсталирано 2 сушара. Можда смо изненађени што је проблем сушења носача у ствари пола времена због тога што инсталација није стандардизована. Инсталација спецификације ће продужити животни век производа. Напротив, брза инсталација, узрокује лошу употребу, одећа Рацк изазива одржавање. Тренутна накнада за инсталацију је око 30 јуана, ако дозволите да изаберем, радије бих потрошио 60 јуана, тако да је професионална тачка одговорности за инсталирање људи. Инсталација је кључна веза! Имам дубоко искуство. Широки, регион Буда, Рацк за одјећу снажно препоручује дом Др., ниво прве класе. Одећа Рацк Иако изгледа да наплаћују само 30 јуана.

Потом је нагласио: стандардизована инсталација је веома важна, молимо вас да изаберете квалификовано и одговорно особље за инсталацију. Ручице за сушење руку једноставно не могу да надгледају детаље инсталације: инсталирани су сушари, Рацк одеће обратити пажњу на ручицу линије, све излазе, поново оштри, то ће помоћи у несметаном раду и избјећи линију картице. (Вештина: ручно повуците жицу, учините је чврсто, а затим стресајте), не потцењујте ово, Одећа Рацк ручник има 30% грешке изазване линијом картице.

3. Прва напомена: прве суве шипке доле (ако се пронађе суша шипка не пада, не наставља се трести, Одећа Рацк можете покушати објесити одјећу која ће се учитати), објесити одјећу, поновити горе и доље око 20 пута, након трчања , Смоотх.

Улога вјешалице је да објеси гардеробу. Одећа Рацк је раније познати намјештај Кине. У древним временима вешалица је направљена од дрвета, Одећа Рацк, али материјал овогодишњег Вензхоу вешања је дуго икада промењен. Хајде да погледамо детаље неколико категорија Вензхоу хангера.

Прва је дрвена рацк, Одећа Рацк која се производи на сувом влажности од 18 ° Ц и осуши се након што је производња завршена. Одећа Рацк Коришћење дрвета како би се одјећа приближила природном осјећају топлог и елегантног осећаја општих трошкова и самог материјала није загађена. Али је лакше водити лако окачити вјешалице лако влажне плесне.

Друга је пластична вешалица, Одећа Рацк која је сада најновији и најпопуларнији материјал. Квалитет огртача од пластике је једноставан за ношење, а обрада није лако рећи да трошак није висок може произвести различите боје вјешалице, Одећа Рацк, али у процесу производње и рециклаже лако је произвести загађење средина материјала Материјал висеће одеће је ограничен, изван опсега деформације или чак и сломљеног. Трећа за вешалица за одећу, модна слатка такође може заштитити раме није деформисана, Одећа Рацк је употреба уског опсега одеће не може да користи мало велико, а сталци не могу бити прљави после чишћења. А у одржавању толико врста обујмица на Вензхоу регалима да се уради је један од најбољих могућих куповина може обећати да ће након продаје сушара рамови осигурати то висококвалитетне производе и побољшати систем гаранције и одржавања; друга за проширење сушаре. Коришћење живота како би се обезбедило редовно одржавање. Одећа Рацк да би се осигурало да је лифт веома глатко, трење је знатно смањено, а ременица између степена хабања је знатно смањена. Може значајно продужити век сушења рацк; његова четири употреба уља најбоље су мазива, уље шиваће машине, не користите уље или пуно маслац.