Dom > Novosti > Sadržaj

Приказивање хране Приказ језика језика

May 15, 2017

Свака врста изложбе може изразити представнике својих производа за представљање хране Дисплаи Схова, језика, витрина хране за људе да преносе језик, не мање од маркетиншке стратегије рекламирања производа, изложба је најснажнија информација о производу која ће потрошачима пренети прву Поступак приказивања хране. Изложба за израду лепих производа, увек се може наћи једно око, жеља за куповином људи је само неколико минута или чак и неколико секунди одлучено, пропустите ово велико време, куповина ће постепено избледети свест. Приказ изложбе хране Изаберите добар излог за храну, у првих 1 секунди омогућите купцима да открију свој производ, а онда можете приказати Схов Дисплаи Фоод Схов и омогућити продавцу и купцу да постигне договор. Фоод Сховцасе да уради следеће, добро је пренијети информације о хранама потрошачима.

1, ормани за храну морају осигурати сигурност хране

2, витрине за храну морају бити снажна перспектива, Схов Фоод Схов Дисплаи може показати читав асортиман хране, како лепих тако и издржљивих.

3, ормани за храну морају да раде изложбени простор да би се јасно раздвојили, оставите храну дисплеју уредно, омогућите му преглед избора купаца.

4, витрине за храну морају бити стабилно освјетљење, мала прехрамбена витрина показати температуру, уштедјети струју и смањити штету на изложеност хране.

5, боја за распрскивање хране у кућишту за храну захтева заштиту животне средине, довољно је глатка тврдоћа да би екран екрана био потпуно нови степен, како би се осигурало ефекат експоната

Ако је сам екран за приказивање материјала са стаклом, може се лако сломити транспортни транспорт у виду транспорта хране, а ово показивање транспорта изазвало је одређене потешкоће, а мало небрига, биће више проблема.

Витрина у процесу транспорта главних проблема су: изложена деформација, оштећење углова, сломљено стакло, оштећење жице и тако даље! Ако желите да спречите ситуацију у приказу прехрамбених витрина, избегавајте губитак, вреди пуно пажње да урадите овај посао.

Прво, за неке купце су врло фокусирани на квалитет, детаљи о прехрамбеном витрину, веома опрезни трговци, обешени титаниум што је више могуће, омогућавајући клијентима испоруку од врата до врата. Ово је и најсиректнији начин трговања, тако да су купци квалитету Хонг Ти препознали начин.

Пре испоруке, фабрика ће још једном проверити, Схов Фоод Схов обавијестити клијента на вратима, провјерити прихватни кабинет, у пошиљци. Наравно, ако је оштећења која није произведена од стране човека, наша пост-продаја одржавања је такође доступна.


Друго, у Фосхану, Гуангзхоу у близини купаца, Фоод Дисплаи Сховцасе може задовољити посебна аутомобила од врата до врата. Овај начин је погодан само за изложбу за израду и презентацију фабрика за производњу, далеко је далеко од ситуације која бира. Наравно, обложени титаниум ће такође бити заснован на броју изложбеног витрина за храну, бесплатне инсталације од врата до врата.


Треће, логистика, домаћи купци добијају избор екрана, вероватноћа оштећења која је нешто већа од претходних, али и најчешће коришћена у методи транспорта индустрије.