Dom > Novosti > Sadržaj

Прикажи храну за храну уредно

Jul 24, 2017

Пре свега, витрина за храну када се ставља у храну треба поставити паралелно, ако је друга класификација, онда можете узети вертикалан приказ. Када је роба приказана, показивати приказ хране, класификација и класификација треба да буду јасни између вертикалних линија, роба и робе треба да буду уредно између пилетине и пилетине у линији, свиња и свиња, сточна храна и сточна храна, итд. Друга на основу таквог притиска, треба да дели јасно, тако лако управља, да олакша куповину купаца. Ако екран има два слоја, можемо ставити мало малог количине кухане хране постављене у горњу, мулти-компоненту за храну се може поставити у доњи.

И тада сва храна треба пратити принцип првог у првом пољу, а генерално можемо поделити храну у две категорије за топлу и не-топлу храну. Приказ изложбе хране Следи мала категорија вруће хране подељена је на печену, пржену, халогену, пржену, парове класе; Хладна јела од хладне хране; Хљеб је подељен на хљеб, кинеске и западне тачке, Вест Поинт, торту, пециво. Дисплеј треба сортирати по великој класификацији, Дисплаи Дисплаи Сховцасе мале класе, Фоод Дисплаи Сховцасе истог типа појединачног приказа производа у региону и јасно означен.

Обратите пажњу да се придржавате принципа првог у првом поступку, ставите стару робу на предњи део редова, нову робу изнутра и ставите уредно и уредно. Приказна презентација хране Истовремено можемо и према карактеристикама кухане хране и сезонских промена, тако да приказ роба такође има неке промјене, треба се дати нормална продаја добрих добара како би се повећала површина екрана, повећала продаја .

За рекламне артикле приказивање билтена треба повећати, приказивање хране показати осећај запремине, локацију очигледно. Посебан сезонски приказ роба такође треба повећати, као што су пириначица за сисање од Цхинг Минг фестивала, кнедле змаја на броду, месечне колаче и тако даље, Дисплаи Фоод Сховцасе остале робе треба да буду засноване на величини продаје како би се одредила област приказа.

Препоручљиво је да неки од оператера куваних продавница хране могу користити горе описане неколико начина за правилно постављање приказа хране у проблему хране, Фоод Дисплаи Сховцасе Верујем да ти методи такође могу ефикасно помоћи да побољшате храну Продаја

Када купујете сладолед, троје елемената треба узети у обзир: температуру радног окружења екрана, витрине. Конфигурације високих уређаја (као што су компресори, мотори, кондензатори хране Дисплаи Сховцасе итд.) Осигуравају да је машина издржљива. Температура околине је такође важан фактор уколико се складиште налази на вишој температури околине. Изабрати високе витрине за витрине.

Витрина се користи да би сачувала приказ сладоледа, као што је италијански сладолед, Схов Фоод Прикажи храну је температура складиштења између -16 ~ -18 степени, онда морамо одабрати дисплаи екран да задовољи захтеве, уз одржавање укуса сладоледа .

Кутија за екран треба да омогући купцу да јасно види сладолед који се чува унутра. Истовремено, витрина за сладолед је лепа и нова, витрина за храну, неопходно је приказати захтеве дизајна. Величина екрана зависи од површине продавнице, узимајући у обзир хармонију са околном храном.

Кућиште за екране је потребно дуго времена, енергетска ефикасност приказа хране Дисплаи постаје један од фактора који утичу на орман за екране.