Dom > Novosti > Sadržaj

Параметарски показивач прехрамбених приказа

Jun 05, 2017

Приказ намирница Прво, требало би да буду постављени паралелно када је храна постављена, уколико се различита класификација може покренути вертикално за приказивање. Приказ робе, класификација и класификација треба да буду вертикалне линије између чистих производа, хране и предмета хране треба да буду једнаки и уредни, пилетина и пилетина у линији, свиње и свиње, говеда и говеда и тако даље, на другој основи Ова аналогија, треба да буде јасно подељена, тако једноставна за управљање, погодна за купце да купе. Ако изложбена витрина има два спрата, у горњем слоју можемо ставити неке мале количине куване хране, а вишеканалност се може поставити на доњи под.

Затим постоји кабинет за приказивање меса, сва храна треба да прати напредне прво из принципа проблема, и генерално можемо поделити храну у врућу храну и врућу храну две категорије. Друго, према малој класификацији вруће хране подијељена је на роштиљ, пржена, халогена, пржена, парница, категорија за храну која показује храну без вруће хране; Хљеб је подељен на хљеб, западни пециво, пециво, колаче и пецива. Дисплеј мора бити класификован у складу са великом категоријом, мала категорија, Схов Фоод Прикажи сличан производ који се приказује у одређеној области и јасно је означен.


Обратите пажњу да се придржавате напредних првих начела, гараже на предњој страни линије, нове производе постављене изнутра и стављене у уредно и уредно. Истовремено можемо, такође, сходно карактеристикама куваних прехрамбених производа и сезонских промена, тако да се приказивање робе појављује и на одређеној промјени, уобичајена продаја добрих робних добара, презентацију Фоод Дисплаи-а треба дати како би се повећала површина екрана, Побољшати продају.


За рекламне артикле, вијести о екрану би требале бити повећане, Дисплаи Дисплаи Сховцасе осјећај количине, локација. Посебност, сезонски приказ робе такође се повећава, Схов Фоод Схов Схов, као што је прашак за сисање Кингминг Фестивала, Драгон Боат Фестивал Зонгзи, торте средином јесени месеца и тако даље, остали производи морају бити засновани на величини продаје како би се одредила област приказа .


Дакле, замрзивач замрзивача са мном предложио је да неки власници оперативних делова могу користити горе описане методе како би правилно провјерили храну у изложби за дијелове, вјерујем да ти начини такође могу помоћи у побољшању продаје хране.