Dom > Novosti > Sadržaj

Приказ изложбе хране Захтев

Многи људи не разумеју кухињску храну унутар захтјева, чини се да све жели да стави овдје, као кутија за храну, презентацију хране Дисплаи Не знам да је овај приступ изузетно погрешан, другачија храна његове карактеристике су различите, тако да постоји Пуно хране једном у замрзивач, онда ће убрзати његово старење, рационална употреба замрзивача је веома важна.

Дакле, како је најбоље користити замрзивач, већина људи се брине о проблему. Температура замрзивача је углавном око минус 18 ℃, при овој температури, приказивање хране приказује генералне бактерије које ће бити убијене или спречити његово репродукцију, тако да је храна ускладиштена са бољим ефектом очувања. Међутим, замрзавање није у стању да потпуно уништи бактерије, ипак неки низак температурни опстанак бактерија може преживјети снажну отпорност на мраз. Дакле, још једна тачка гледишта, ако се кабинет не често чисти и дезинфицира, Схов Фоод Схов Схов постаје део бактеријске удобне подлоге.

Поред тога, храна у орману такође може превише ставити, тако да ће температура довести до хране изван ниске температуре и високе унутрашње температуре узроковане погоршањем. Такви као што су јефтини купити супермаркет за куповину један добити једну од хлеба, велике кесе од пареног хлеба, а не могу јести, можете подпакирати, а затим замрзнути, не брините о истеку.

У замрзнутим условима никада није дуго калуп. Изађите са микроталасном пећницом, меканом и свежом као и увек! Време замрзнутог грејања прилично кратко, коначна температура грејања може бити собна температура. Најбоље је замрзнути паковањем. Зато што се загрева на собној температури, немојте се бојати пластичних врећица разлагање токсичних супстанци као што је то питање. Исти је и када се из кабинета извади пиринач. Витрина за исхрану хране Купите свежег грашка, пеелинг пиринач, не перејте директно у врећу за храну, немојте претендовати превише, добро затворити добро заптивање, директно у замрзнуто моћи ћете. Једите када вам није потребно замрзавање, испрати директно у воду можете се кухати. Овакав начин обраде тако да вода у поврћу брзо формира редовне и мале кристале леда, витамина за храну се равномјерно проширује у ћелију, биљно ткиво неће бити уништено, док се унутрашњи хемијски процес поврћа не може извести , Тако да гљиве и плесни не могу преживјети.

И тада сва храна треба пратити принцип првог у првом пољу, а генерално можемо поделити храну у две категорије за топлу и не-топлу храну. Пратећа мала категорија вруће хране подељена је на печену, пржену, халогену, пржену, парену класу; Хладна јела од хладне хране; Хљеб је подељен на хљеб, кинеске и западне тачке, Вест Поинт, торту, пециво. Дисплеј би требало сортирати по великој класификацији, малој класи, приказу хране приказати исту врсту појединачних приказа производа у региону и јасно означити.

Обратите пажњу да се придржавате принципа првог у првом поступку, ставите стару робу на предњи део редова, нову робу изнутра и ставите уредно и уредно. Приказна презентација хране Истовремено можемо и према карактеристикама кухане хране и сезонских промена, тако да приказ роба такође има неке промјене, треба се дати нормална продаја добрих добара како би се повећала површина екрана, повећала продаја .

За промотивне артикле, приказ билтена треба повећати, осећај волумена, локација очигледна. Посебан, сезонски приказ робе такође треба да се повећа, приказивање хране као што је Цхинг Минг Фестивал печење, печење Драгон Боат Фестивал, месечни колачи и тако даље, остали производи треба да буду засновани на величини продаје како би се одредила област приказа.