Dom > Novosti > Sadržaj

Изложба хране показује да се углавном топли

May 10, 2017

Фоод Сховцасе углавном користи боју за боје високе густоће, углавном превлаке, у складу са стилом производа, са рамом за моделирање гвожђа и другим материјалима.
Професионална производња различитих Зхангуи-а, засниваћемо се на захтевима купаца, прилагођеним величином локације, дизајнерским цртежима, одобрењем грађевине до окончања прихватања, презентацијом хране за пружање услуга на једном месту Главна делатност: тржни центри показују производњу , Витрина за израду накита, изложба накита, козметичка витрина, израда накита, изложба одјеће, мали кућански апарати изложба, мобилна витрина, кутија за ципеле, дечији ормари, ормари, витрине за витрине, Постељина Витрина, изложба ручних радова, витрина за доњи веш, витрина за храну из витрине и друга изложбена витрина.
Бусинесс: Анхуи, Анкинг, Бенгбу, Бозхоу, Цхаоху, Цхизхоу, Цхузхоу, Фуианг, Хефеи, Хуаибеи, Хуаинан, Хуангсхан, Лу'ан, Ма Он Схан, Сузхоу, Тонглинг, Вуху, Ксуанцхенг.
Испорука витрина је веома важан део целе трансакције.
Ако је и сам екран за приказивање материјала са стаклом, може се лако разбити транспорт на дугим путевима, што је узроковало да је превоз емисије изазвало неке потешкоће, а мало небрига, биће више проблема.
Витрина у процесу транспорта главних проблема су: показивање деформације, оштећење положаја у углу, оштећење стакла, прекид жице и тако даље! Ако желите спријечити горенаведену ситуацију, како бисте избјегли губитке, вреди много труда да урадите овај посао. Прво, јер су неки купци врло фокусирани на квалитет, детаље, врло опрезне трансакције, Хонг Титаниум покушавају допустити купцима да изаберу Горе врата. Приказна презентација хране Ово је такође и најраспространији начин трговања, тако да купци на неки начин препознају квалитет Хонг Титана.
Пре испоруке, фабрика ће прво поново проверити, а затим обавијестити врата купца, провјерити прихватање, у пошиљци. Наравно, ако штета није људска, ми смо и након одржавања продаје.
Друго, у Фосхан, Гуангзхоу, близу купца, молимо вас да контактирате испоруку врата. Ова метода је погодна само за израду бочних и изложбених постројења за изложбу, удаљеност није баш баш за избор предмета. Наравно, Хонг Титаниум ће такође бити заснован на броју изложених, бесплатних инсталација од врата до врата.
Треће, логистика је да домаћи купци добију избор витрина, али и вероватноћу оштећења која је нешто већа од претходних два начина, али и показује индустрију, најкорисније транспортне методе.
Свака врста изложбе може изразити свој репрезентативни производ језика, што се тиче маркетиншке стратегије промоције производа, изложба је најснажнија информација о производу у поступку првог А потрошача. Покажите изложбу како бисте направили предивне производе, увек се може наћи, људи желе да купе само неколико минута или чак и неколико секунди да би се одлучили, пропустили ово златно време, куповина ће постепено нестати из свести. Одабир добре витрине за храну, у првом секунду другог, како би купци нашли свој производ, а затим имали прилику да дозволите продавцима и купцима да постигну договор. Фоод Сховцасе уради следеће тачке, моћи ће врло добре информације о хранама пренијети потрошачима.
1, ормани за храну морају да упореде безбедност хране
2, витрине за храну морају бити веома видљиве, могу показати храну у свим правцима, како лепа тако и издржљива.
3, ормани за храну морају да раде на чистом простору за приказивање, тако да се приказ хране ставља у ред како би купци одабрали на први поглед.
4, витрине за храну требају стабилност светлости, малу топлоту, уштеду електричне енергије и смањују штету на изложеност хране.
5, боје за витрине за храну треба заштиту животне средине, довољно је глатка тврдоћа, како би се одржао потпуно нови кабинет, како би се осигурало да ефекат експоната