Dom > Novosti > Sadržaj

Лака инсталација у супермаркету

Главне компоненте полица супермаркета су следеће: из колоне, пода, ламината, Супермаркета Регална стражња плоча, кров, носач, стопала, Супермаркет Полице за заштиту од пожара, преграда, ценовник и друге компоненте. Различити модели различитих компоненти, позади могу бити централна бочна плоча, задња мрежа, отвори супермаркета. Веш за прање са светлосним кутијама, лампе, билборде и тако даље.

Супермаркет полице лијепо дизајниран, једноставан за монтажу, Супермаркет регалима издржљив, погодан за супермаркете, продавнице, продавнице и друге производе за излагање. Опште оптерећење унутар 200КГ по слоју. Регал за супермаркете У продавницама супермаркета, полице су чиниле огромну већину супермаркета, полица супермаркета како је то посебно важно.

Приликом избора полица супермаркета да бирају сопствену атмосферу у продавници слично полици, полице на супермаркетима нису превише високе или су прекратке, опште висине од 1,8 до 2,2 метара. Размак између слојева супермаркета не може бити превисок, превисок за доње производе, у великој мери ће трошити ресурсе полица.

У принципу, улаз у тржни центар поставио је дневне потребе, полице за одлагање супермаркета, као што су шампон, папирни пешкири и друге најчешће коришћене ствари. Супермаркет регали Извоз да ставите неке ситне предмете, једите робу. Као сос од соје и друге најчешће коришћене ствари које би се лакше пронашле.

Када се ставља по типу раздвајања, свјеже, поврће, подручје класе, подручје одјеће, кућни апарати и тако даље. Драгоцене ствари за коришћење лепог приказа, попут козметике, можете ставити на прекрасну полицу за приказ. Отворене светиљке за екране, супермаркети Полице и стакло су прозирне, то може нагласити слику бренда производа.

Из података о онлине куповини, трећи квартал ове године, кинеско тржиште за куповину на интернету достигло је више од 2000 милијарди, Схелвинг Супермаркет у поређењу са традиционалном малопродајном индустријом је наизглед недостатак. Раније ове године, кинеска малопродајна индустрија се појавила око развоја различитих врста кризе. Супермаркет Регали Добављачу за прикупљање високих каналних накнада узрокованих потискивањем цијена, као и проблемима квалитета производа, у целокупну индустрију доносе незапамћени притисак. Профит марже у супермаркетима је опао, оперативни трошкови су порасли у расту пословног раста малопродајних послова, што је утицало на индустрију супермаркета, регалима супермаркета и на тај начин утицали на продају полица супермаркета. Регулација супермаркета Према истраживању, уз онлине куповину да се придруже конкуренцији, може се променити тренутни образац кинеске малопродајне индустрије. Анкета показује да су кинески топ 5% првих 100 предузећа покренули онлајн платформу за куповину и добро водили, готово половина предузећа је требало да изврши онлине куповину, али суочена с тешком ситуацијом, Схелвинг супермаркети 10% предузећа још увек говоре да је онлине куповина на маргинама.