Dom > Novosti > Sadržaj

Супермаркет Схелвинг Маин Цомпоситион

Главне компоненте полица супермаркета су следеће: од колоне, пода, супермаркета Регал ламинати, бочни панели, кров, конзола, стопала, супермаркета Регал ограде, преграда, цијена бар и остале компоненте. Различити модели различитих компоненти, позади могу бити централна бочна плоча, задња мрежа, отвори. Веш за прање са светлосним кутијама, лампама, билбордима и тако даље.

Како температура расте, потрошња летњих залиха ће се загрејати, пити, заштитити од сунца, заштитом од сунца, мрежама за комарце, калемовима, комарицама, облогама и осталом робом. Промоције супермаркета су богате и шарене, неке преференцијалне политике, па чак и 50%. Индустрија је рекла да ово љето испоручује потрошњу раније него обично. Лето је врхунац потрошње пића, пића воћних сокова, Супермаркета Регал за чајеве, млечне напитке ... ... разне пиће у шареним мантилима, пре тога паковање са супермаркетима. Иако се повећавају различити брендови пића, али од супермаркета да отворе летњу гозбу, продаја пића је имала значајан положај. Од уласка у мају ради промовисања повећања снаге, продаја супермаркета у продавницама супермаркета забележила је значајан раст. Било да је нова верзија летње робе или различите брендове да учествују у промотивним стварима, продаја је непопуларна.

Много слика које можемо видјети након тога није оно што они желе, тзв. Супермаркетске полице које су постављене у ствари више емисија представља укоснице ствари, Супермаркет Схелвинг па у овом тренутку још увек треба да разумијете, заиста. Када одаберете , Требало би да видите шта је боље. У ствари, Супермаркет Регулација стварног ефекта слике је да нам помогне да прилагодимо и изаберемо полицу, тако да када стварна употреба времена буде неоснована, Регулација супермаркета у овом тренутку и даље треба пажњу.

Познате полицијске полице када је слика потребно детаљно објаснити основну ситуацију на неким полицама, добра слика о њима је добра улога, а сада многи људи могу детаљно да објасне предности неких полица, у Специфични избор времена или треба да видимо како се бавити је најбољи, свакако надамо се да сви у избору полица када могу знати вриједност ове полице, Супермаркет Регал само након кориштења циља за оцјењивање.

Комплексни полицаи за угоститељску продавницу како поставити изглед новинара су проблематичнији, комбиновани су формални изглед супермаркета и декорација и величина опреме. Пре свега на распореду овог дела, морате најпре пронаћи главну дјелатност у којој категорији су општа трговина супермаркета погодна за продају алкохолних пића и дувана, пића, не-основних намирница (бисквити, грицкалице, кувана храна, Храна, тоник и сл.) Поврће, воће, плодови мора, Супермаркет Регулисани производи од свјежег меса, производи од соје, производи од брашна, кувана храна Лу Цаи, краставци кимцхи, смрзнута храна итд.), Зрна и уља, зачини, Дневна, трикотажа, тоалетни папир, кухиња Санитарни производи, производи од пластике, производи од нерђајућег челика итд.), Канцеларијски материјал за продавнице у супермаркетима, супермаркетски регали, мали апарати, постељина, мале робе као што су мали накит.

Распоред: малопродајни објекат малопродајног канцеларијског фрижидера постављен у вратима са леве стране, ако се структура и разлози за линију могу налазити на десној страни врата, супермаркет Полицијски драгоцености смештени у задњој каси и Поред благајника насупрот врата за постављање пића Витрине и витрине за јогурт, мала роба која се лако могу украдити и тешко наћи од стране купаца, тако да су мале робе углавном смештене око благајне, улазна врата главне не- Главна храна, дневне потребе постављене на леђа, роба повезана са Заједно, лако купцима за куповину, Супермаркет регали ако је комерцијална улична фасада или благоваоница и забава у близини продавнице погодне за брзу храну дневне потребе до 3- 5 делова полица може бити, Супермаркет Регулација главног канала најмање 0.9-1.2 м, Регал супермаркета Дио површине због конфликта величине површине и опреме може остати бар 0,6 метара , Одабир величине Накајима полица 1,4 м -1,6 м не може бити превисок.