Dom > Novosti > Sadržaj

Селекција и дизајн супермаркета супермаркета

Jun 19, 2017

Полица на високом нивоу углавном стављају мање марке, Супермаркет регалирају регионалне брендове робе. Пошто мали произвођачи бренда обично немају превише буџета да своју робу стављају у бољи положај. Ову робу генерално бира локални менаџер продавнице, а не од одбора за одлучивање у сједишту супермаркета. Ако имате мали бренд поверења, онда га пустите купити.

Али постоје неки посебни брендови или етничка храна, Схелф Супермаркет ће бити стављен на вишу полицу, а цена није јефтина, очекивати оданог купца, без обзира на то како купити, па не размишљајте о локацији робе.

Средње полице, то јест, са горње доле друге треће трополне полице, које се обично сматрају централним подручјем, стављају најпродаваније производе и друге велике марке. Вруће ставке се углавном налазе у центру полица и испред нивоа потрошачке линије вида.

Да би добили најбољу позицију, произвођачи понекад морају платити супермаркет. За супермаркет, јефтина роба у овој области је такође непрофитабилна, Схелвинг Супермаркет, тако да у основи можете видети већу цену или добит робе.

Постоје неки мали брендови како би се бринули производи производа бренда, њихови произвођачи су вољни да плати новац овдје, а цијена ових брендова ће бити знатно нижа. Осим тога, у супермаркетима у ствари, у централној области испод полица обично су у могућности да пронађу много ниже цијене сличних производа.

Дечија линија висине висине вида, уопштено ставити дијете ће се допасти, али и довољно производа. Ако не напуштате дијете код куће и доносите куповину, продавница ће потрошити у просеку 10% до 40% новца. Ако не трошите новац нереалним, дајте им лизалица, балон, конзерву безалкохолних пића, неки воћни Ие Хао, бар их пустите да буду тихи и да купујете ствари.

Дно полица углавном ставља сопствену робну марку, Супермаркет Схелвинг нон-бранд наме и велике производе за паковање. Због сопствене брендове од тржишног лидера у истој врсти разлика у бренду, цена је ниска, толико вољена од многих потрошача. Заправо, многи брендирани производи и произвођачи супермаркета су исти. С обзиром да ће потрошачи увек пронаћи начине да пронађу ове јефтине брендове, није неопходно да им уреде локацију за њих.

Док је велики пакет робе супермаркет и Сам Цлуб (Сам'с Цлуб) и добар град (Цостцо), такве продавнице ће се такмичити и лансирати, на терену зато што су гомилане, Супермаркет регали на другом месту нису прикладни, паметни потрошачи Наравно неће пропустити Ове цене конкурентске робе, постоје велике кутије житарица, велике бочице маслиновог уља, велике пуне тоалетне ролне и тако даље.

Супермаркети су у суштини у употреби расвјетне освјетљења, јер свјетлосна свјетлост ће произвести познату боју, али енергија није савршено мјесто, тако да неки стручњаци предлажу нову генерацију ЛЕД свјетиљки свјетлости. Иако се већина супермаркета тренутно замењује флуоресцентним сијалицама ЛЕД освјетљења, повећава свјетлост, побољшава брзину гледања и куповине за бољи ефекат, али ипак не може произвести природну или познату боју функције, односно кориштење Флуоросцентне мешавине праха, и додати црвену, Супермаркет Регулисати зелено, плаво и друго светлосно средство да шаље другачију светлосну боју. Како је светло на полицама избор супермаркета и дизајн?

ЛЕД светлост разноликости боја, то јест, луксузна хладна ЛЕД лампа, даје хладан осећај и чини све боје да одржавају основне боје и близу примарних боја; Луксузна топла ЛЕД цев, даје топли осећај, попут флуоресцентне сијалице, Да би побољшао боју оригинала, наглашавајући жуту наранџасту нијансу, смањити црвено свјетло, топлу ЛЕД лампу, стварати топли осећај, као иста свјетла, држати Оригинално светло, Супермаркет Регал светло плава, зелена светлосна сенка; Хладна бела цев светла, ствара хладан осећај, чува изворну боју, боју објекта, ојача жуто светло, смањује улогу црвене светлости и хладне нијансе. Двије горње лампице треба користити за подручје продаје, уколико је флуоресцентно свјетло у слабој, повећава ефекат црвене свјетлости са жарном нити ће бити боље.